top of page

Een fotoshoot, hoe werkt dat?

~ Van A tot Z ~

1S4A0960.jpg

Vooraf

Als je een fotoshoot wilt, kun je mij mailen, een bericht sturen via Instagram of hier het contactformulier invullen op deze website.

Dan zullen we bespreken wat je wensen en verwachtingen zijn en een datum prikken.

Je zult dan een factuur van mij ontvangen. We bespreken samen welke locatie geschikt is. Dat kan voor portretfoto's op een andere locatie zijn, of bij jou op stal/thuis. Voor Fine-Art foto's is er een grote stalgang of (donkere) binnen plek met stroompunt nodig.

Een dag van te voren zullen we contact hebben en kijken we naar de weersvoorspellingen. Mocht de shoot niet door kunnen gaan door het weer, dan wordt de shoot kosteloos verplaatst en kijken we naar een nieuwe datum. 

*Bij het boeken van een fotoshoot, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees van te voren de algemene voorwaarden goed door

Tijdens

Als ik aankom, staat jouw paard al netjes, schoon en droog klaar.

 

Als we portretfoto's gaan maken, krijgt je paard (als je dat wilt) een fotohalster om en lopen we naar de uitgekozen plek. Voordat ik begin, leg ik je een aantal dingen uit. Hoe je kunt staan, hoe je het halster vast kunt houden, hoe ik jullie aanstuur etc. Tijdens de shoot zal ik je begeleiden en aanwijzingen geven.

Voordat we kunnen beginnen met fine-art foto's maken, zet ik de flitser en eventuele achtergrond op. Dan krijgt je paard een fotohalster om en laten we hem/haar wennen aan de flitser. Zodra je paard relaxed staat, leg ik je uit waar jij wel en niet kunt staan en hoe je paard mag staan voor de eerste pose. Als dat goed gaat, gaan we verder met de rest van de poses

1S4A1137.jpg
1S4A4405.jpg

Na

Alle foto's zijn gemaakt, we praten nog even na en ik ga weer naar huis. Jij krijgt max. 2 dagen later een keuze-galerij opgestuurd met alle (goede, onbewerkte) foto's. Hier kun jij je foto's uitkiezen. Wanneer jij je keuze gemaakt hebt, kun je mij een berichtje sturen. Ik ga dan aan de slag met jouw foto's.

Alle gekozen foto's worden door mij bewerkt. Binnen 10 werkdagen ontvang jij via Wetransfer de bewerkte foto's. Even later worden jouw foto's professioneel uitgeprint. Die ontvang je later in een pakketje bij jou thuis.

Veelgestelde vragen

Wat als mijn paard niet aan een fotohalster kan?

Je paard krijgt op stal of bij de trailer het fotohalster aan. Je kunt dan een gewoon halster daar overheen om doen om naar de locatie te lopen. Weet je niet hoe je paard gaat reageren? Dan kunnen we beginnen met een normaal halster of hoofdstel. Kan je paard helemaal niet met een fotohalster? Zorg er dan voor dat je een mooi, schoon halster of hoofdstel hebt.

Wat als mijn paard druk is?

Het kan altijd gebeuren dat je paard drukker is dan normaal of dat je nou eenmaal een paard hebt die niet perfect een uur stil blijft staan. Je kunt op ieder moment een rondje lopen of een pauze nemen. We passen de poses aan op jouw paard. Er zijn maar korte momentjes nodig om mooie foto's te maken.

Kan ik meer foto's bestellen dan ik vooraf besteld heb?

Jazeker. In de keuzegalerij  kun je alle foto's kiezen die je wilt. Voor de foto's die je extra kiest, krijg je later nog een factuur

 

Hoeveel later kan ik nog foto's bestellen?

Je kunt tot 2 jaar na je fotoshoot extra foto's bestellen. Is je fotoshoot langer dan 2 jaar geleden? Neem dan contact  op voor meer informatie.

bottom of page