top of page

Recensies

Nikita & Knetter + James

Superfijne shoot gehad! Daphne had heel veel geduld met mijn paardjes wanneer ze het even spannend vonden. Daarnaast geeft ze op een fijne manier instructies, wat tot een supermooi eindresultaat heeft geleidt. Knap hoe ze van een bepaalde locatie zo’n gave foto’s weet te maken. Ik ben zeer tevreden!

1S4A8067.jpg

Kaat & Matrousca

Een zeer fijne fotoshoot en veel ervaring. Daphne is super vriendelijk en helpt je graag bij alles. Er is geen gehaast tijdens de foto en videoshoot. Wij wilden ook graag drone video's. De paarden hadden nog geen ervaring met een drone, maar Daphne pakte het heel rustig aan waardoor het geen probleem was. Zeker een aanrader!

Manon & Loubna

Daphne maakt echt super mooie foto's. Loubna is al 30 jaartjes jong maar door hoe ze deed zou je dat echt niet verwachten. Ze was super druk en onrustig, daardoor moest ik vaak een rondje met haar maken maar wauw, Daphne heeft zoveel geduld. Net als Loubna even stil bleef staan maakte Daphne snel foto's, wat een focus. Zeker de moeite waard om het zelf ook eens te doen. Dit is al de tweede fotoshoot wat ik met Daphne heb gedaan en het is ook altijd heel gezellig. 

IMG_0903.jpg
IMG_8983.jpg

Savanne &

Santos + Juul + jack

De foto's zijn echt super leuk geworden. Tijdens de fotoshoot was het gezellig en er was veel geduld voor mij en de paardjes. Als de paardjes waren afgeleid werd er ook geholpen om hun aandacht terug te krijgen. Verder werd ik goed op de hoogte gehouden hoe ver ze was met de foto's en ik had ze ook een stuk sneller dan verwacht! Zeker voor herhaling vatbaar!

Janna & Noortje

Ik vind de foto's Zo mooi geworden. Daphne nam alle tijd en had heel veel geduld. Ook zei ze hoe we het beste konden gaan staan. Ik vond het een super leuke en gezellige shoot. Ik zou het iedereen aanraden om een fotoshoot te doen bij Daphne!

IMG_5805.jpg
IMG_3869.jpg

Frédérique & Eva

De fotoshoot was heel erg gezellig. Daphne nam echt de tijd en deed erg haar best. We hebben op een aantal verschillende plaatsen foto's gemaakt. Dit heeft gezorgd voor een heel mooi en divers resultaat.

Meike & Victor

Het was een hele leuke fotoshoot. Daphne nam alle tijd waardoor Meike en Victor ook op hun gemak waren. De fotoshoot was tegelijk met Janna en Noortje waar Daphne heel goed mee om kon gaan. Ze paste het goed aan. Het resultaat is echt geweldig! Dankjewel Daphne.

IMG_5882.jpg
IMG_8130.jpg

Fae & nero

Het was een hele fijne fotoshoot. Ondanks dat Nero niet goed stil bleef staan gaf je aanwijzingen voor poses. Na de fotoreportage hield je me goed op de hoogte van de foto's en kreeg ik al snel het eindresultaat binnen waar ik onwijs blij mee ben. Al met al, een enorme aanrader!

bottom of page